Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

σιγά μην απειλείται για δυο ήμερες η υγεία του Αν/νη Σαμαρά στο costa navarino ....

ΣΟΚ: Απειλείται από διοξίνες η υγεία του Αν/νη Σαμαρά?

Ούτε τον 15αύγουστο οι "φίλοι" μας από την ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού δεν μας αφήνουν χωρίς ... πληροφόρηση.
Κακιές γλώσσες μας ενημερώνουν ότι  η ντόπια τους χωματερή (του Αγίου Νικολάου-Πύλου )που έχει την κακή συνήθεια να παίρνει φωτιά μόλις τα σκουπίδια ξεπεράσουν σε  ύψος το μπόϊ  του Αντώνη - μια και ο δεματοποιητής έχει βγει από την μπρίζα- είναι έτοιμη να ξεράσει διοξίνες.
Εξαιτίας της ...
ανάρτηση μας με τίτλο: κλικ

οι υπηρεσίες φύλαξης Υψηλών προσώπων, ανησύχησαν για το ενδεχόμενο το τοξικό νέφος να χαλάσει τις ολιγοήμερες διακοπές του πρωθυπουργού.
 Έτσι από προχθές παρ-οπλισμένοι πράκτορες έχουν κατασκηνώσει στα περίχωρα της παράνομης χωματερής, παρέα με την μισή πυροσβεστική δύναμη της Μεσσηνίας (Αλήθεια τα αποτελέσματα της προανάκρισης για τις προηγούμενες πυρπολήσεις πότε θα τα μάθουμε?)
Για το μόνο που πρέπει  να ανησυχεί  τώρα ο Αντώνης είναι, τι θα συμβεί  όταν θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα του στη πλατεία της Πύλου, για να μάθει από πρώτο χέρι (λέμε τώρα)  τα προβλήματα του Δήμου. 
Υπάρχει κίνδυνος ανάμεσα στους παρατεταγμένους για να του σφίξουν το χέρι -ψηφοφόροι  του Καφαντάρη- να παρεισφρήσουν  οπαδοί από την αντιπολίτευση, που έχουν ρουφήξει διοξίνες (από την διαρκή καύση των σκουπιδιών) με το κιλό, και να του χαλάσουν την στημένη φιέστα (για πολλοστή φορά)  για της τηλεοπτικές κάμερες, ερωτήσεις εκτός κειμένου.
Την τραβάνε κι αυτοί οι .... εθνάρχιδες"?...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου