«Να ξεχωρίσουν επιτέλους οι χρυσοκάνθαροι, τα τρωκτικά και τα σαπρόφυτα»
Η κατασπατάληση πόρων σε δύσκολους και «δίσεχτους» καιρούς είναι αν μη τι άλλο πρόκληση! Ο αγώνας επιβίωσης ενός λαού που κάθε μέρα επιβεβαιώνει τα όρια του, δεν μπορεί να συγκριθεί με ότι θετικό μπορεί να φέρει ένα συνέδριο με κόστος 1.045.500 ευρώ !
Η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής της, θα διοργανώσει λέει το συνέδριο των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων το Οκτώβρη του 2015, με αυτό το αστρονομικό κόστος!!!!!!!!!!
Ε , και ! Δηλαδή αυτό το πτωχευμένο Ελληνικό κράτος που παλεύει «για ζωή » έχει χρήματα για πέταμα ! Έχει χρήματα για τις υπαρξιακές φιέστες του κ. Τατούλη ;;;;;;;
Επειδή και η ασυδοσία έχει τα όρια της, θεωρώ ότι πρωταρχικό καθήκον της κεντρικής εξουσίας, άρα αυτής της Κυβέρνησης είναι να βάλει ένα τέρμα στη βουλιμία εκείνων που εξακολουθούν να ακονίζουν «μαχαιροπίρουνα» και υποθάλπουν τα πυώδη αποστήματα παντός τύπου που μας έφτασαν ως εδώ!! Αν οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας , δεν κονταροχτυπηθούν με το «φαγοπότι″ του κρατικοδίαιτου παρασιτισμού τώρα, πότε θα το κάνουν ;;;;;;
Να ξεχωρίσουν επιτέλους οι χρυσοκάνθαροι, τα τρωκτικά και τα σαπρόφυτα ! Η απαίτηση της συλλογικής συνείδησης είναι να μπει ο φραγμός τώρα ! Περιμένουμε!!!!!
07.04.2015
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ