Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων της ΚΕΔΕ, και χωρίς να προϋπάρχει όπως απαιτούνταν η σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών Συμβουλίων

Φωτογραφία του χρήστη Κανάκης Ηλίας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέατρο του παραλόγου παίχτηκε για ακόμα μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου-Νέστορος  που πραγματοποιήθηκε στις  27/04/2015 και ώρα 20:00 μ.μ.
Με μοναδικό όπλο την σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων της ΚΕΔΕ,   και χωρίς να προϋπάρχει όπως απαιτούνταν   η  σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών Συμβουλίων, στην παρούσα συνεδρίαση μας  κάλεσαν  να αντιταχθούμε κατά  της Πατρίδας μας και να ψηφίσουμε υπέρ του ψηφίσματος διαμαρτυρίας  αναφορικά με την πράξη  νομοθετικού περιεχομένου  της  Ελληνικής κυβέρνησης όσον  αφορά την υποχρέωση των Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα σε λογαριασμό της  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
Την ώρα που η  Χώρα μας βιώνει την πιο δύσκολή συγκυρία  στην Ιστορία της  και ο Έλληνας φορολογούμενος Πολίτης  σε συνδυασμό με τους δυσβάσταχτους φόρους που του έχουν επιβληθεί  αδυνατεί να καλύψει τις  βιοποριστικές του ανάγκες , η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπετε να παραμένει αμέτοχη αλλά οφείλει να  πρωτοστατεί και να στηρίζει  παρόμοιες ενέργειες υποστήριξης  που στοχεύουν στην διάσωση αυτής της Χώρας.
Την ίδια ώρα που η Ελληνική  Κυβέρνηση προσπαθεί  για το καλό της Πατρίδας  να εδραιώσει  σχέσεις εμπιστοσύνης και να διασφαλίσει  με ευνοϊκούς όρους  πηγές χρηματοδότησης από το εξωτερικό  ,η Τοπική Αυτοδιοίκηση   οφείλει  να παραγκωνίζει  τα κομματικά της συμφέροντα και να  συντάσσεται  υπέρ της οποιαδήποτε  οικονομικής ενίσχυσης  ζητηθεί για το καλό της Πατρίδας. Αυτός  άλλωστε είναι και  ο μοναδικός  τρόπος να επιδείξουμε ομόνοια και  Εθνική Συνεργασία  απέναντι στους  ξένους  ομολόγους μας.
Ας  καταλάβουν λοιπόν οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες ότι η προσπάθεια για την διάσωση αυτής της Χώρας είναι συλλογική και πως όλοι μαζί θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγει η Χώρα από την δύσκολη αυτή οικονομική  συγκυρία.
ΝΤΡΟΠΗ σε όσους διακατέχει ραγιαδισμός και  υπερτερεί το κομματικό συμφέρον έναντι του Εθνικού.Ευτυχώς που στο Δημοτικό Συμβούλιο εισακούστηκε και ή άλλη άποψη  13 υπέρ της πρότασης ΚΕΔΕ και 8  υπέρ της πρότασης της Κυβέρνησης .
Ας  ευχηθούμε  να υπερτερήσει η λογική και η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. 
                                                                  Με  εκτίμηση , 
                                                                 Ηλίας Κανάκης
                                                                            Επικεφαλής του συνδυασμού Κοινωνία σε Κίνηση 
                                                            Της ελάσσονος Μειοψηφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου