Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Απενταχθηκε το έργο «Δημοτική Οδοποιία ΤΚ Χώρας Δήμου Πύλου Νέστορος» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ .

 Σήμερα διαβάζοντας τα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είδα με έκπληξη να αναφέρετε η απένταξη του έργου «Δημοτική Οδοποιία ΤΚ Χώρας Δήμου Πύλου Νέστορος» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ .

Για το συγκεκριμένο έργο είχαμε υπογράψει προγραμματική σύμβαση ως Δήμος με την Περιφέρεια , λαμβάνοντας τις σχετικές αποφάσεις των οργάνων μας ( Περιφερειακό Συμβούλιο στις 15/10/2018 και Δημοτικό Συμβούλιο στις 17/10/2018 ).
Το έργο είχε ενταχθεί για χρηματοδότηση στις 23/5/2018 με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , μετά από σχετική συνεννόηση της Περιφέρεια μαζί μας , ύστερα από μελέτη που καταθέσαμε ως Δήμος , για την βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας της ΤΚ Χώρας, λόγο των πολλών προβλημάτων που είχε υποστεί μετά από την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης .
Πρωτάκουστη στα χρονικά αυτή η ενέργεια, χωρίς καμία ενημέρωση ή αντίστοιχη απόφαση από τον Δήμο μας και φυσικά το Δημοτικό Συμβούλιο .
Στις 12/6/2020 είχαμε καταθέσει ερώτηση, ως Δημοτική Παράταξη προσθέτει ο κύριος Καφαντάρης προς τον Δήμαρχο, για να μας απαντήσει για την πορεία υλοποίησης του έργου της Χώρας και μάλιστα είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο να χαθούν τα χρήματα λόγο της καθυστέρησης υλοποίησης του .
Ο Δήμαρχος μας απάντησε τότε «ότι όλα πάνε καλά» .
Σήμερα όμως δεν πήγαν όλα καλά ...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου