Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ξεκίνησε και έρχεται στο κέντρο υγείας της Πύλου το νέο ασθενοφόρο από την βουλή των Ελλήνων

 Ξεκίνησε και έρχεται στο κέντρο υγείας της Πύλου το νέο ασθενοφόρο δώρο από την βουλή των Ελλήνων 

Ευχάριστα Νέα για τον Δήμο μας . Όταν οι υποσχέσεις γίνονται πράξη , κερδισμένος είναι πάντα ο πολίτης . Το νέο ασθενοφόρο του Κ.Υ. ΠΥΛΟΥ , που είχε υποσχεθεί ο συμπατριώτη μας πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , σε λίγες ωρες θα είναι εδώ για να εξυπηρετεί του συνδημότες μας. Και για να μην ξεχνάμε στις 28 Μαΐου 2013 εγκρίθηκε η Ίδρυση, για πρώτη φορά, Παραρτήματος του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Πύλου , με ασθενοφόρο και πλήρωμα , μετά απο αίτημα της Δημοτικής μας Αρχής και πάλι με την καθοριστική παρέμβαση του συμπατριώτη μας πρώην Πρωθυπουργού ,Αντωνη Σαμαρα.

Δωρεά ενός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Πύλου στη μνήμη του γιατρού της Βουλής Ι. Μητρόπουλου


Ένα  σύγχρονο ασθενοφόρο παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας στο Κέντρο Υγείας Πύλου, στη μνήμη του Μεσσήνιου γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Τα κλειδιά του ασθενοφόρου παραδόθηκαν στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, κΓιάννη Καρβέλη, σε μια λιτή τελετή, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος, του Μεσσήνιου πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, Μεσσήνιων βουλευτών, των αντιπροέδρων της Βουλής, του προέδρου των Υπαλλήλων της Βουλής, φίλων και συναδέλφων του εκλιπόντος και ιδιαιτέρως αγαπητού γιατρού. Η απόφαση της δωρεάς ελήφθη ομόφωνα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά από πρόταση του κ. Τασούλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου