Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Όλοι οι πολιτικοί είναι για κλάματα»

ΒΙΝΤΕΟ - Λ. Λαζόπουλος: «Όλοι οι πολιτικοί είναι για κλάματα»

  • Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013          
    
ΒΙΝΤΕΟ -  Λ. Λαζόπουλος: «Όλοι οι πολιτικοί είναι για κλάματα»
Ο Λάκης Λαζόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, άσκησε δριμεία κριτική στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μιλώντας  για τα σκάνδαλα, τα μνημόνια, την κρίση και την αγανάκτηση που νιώθουν οι Έλληνες.

«Δεν νομίζω ότι σήμερα κανένας Έλληνας έχει αμφιβολία ότι οι πολιτικοί είναι για κλάματα. Έχουμε μία δημοκρατία όπου οι βουλευτές πάνε από τη Βουλή στα κανάλια και από τα κανάλια στη Βουλή» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος που τόνισε πως: «Δεν έχουμε δημοκρατία. Οι κυβερνήσεις που έρχονται κρέμονται σε ξένες κρεμάστες. Δεν τους κρατάει ο ελληνικός λαός. Τους κρατάει η Γερμανία αν θέλει».



Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σχολίασε τους πολιτικούς αρχηγούς:
Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε: «Θα έλεγα ότι είναι καλός ηθοποιός σε πολύ κακό έργο. Δηλαδή είναι τόσο κακό το έργο... Του αναγνωρίζω το γεγονός ότι έκανε σκέψεις σωστές, δεν έχει πει βλακείες, αλλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα».
Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Είναι αναγκαστική συνύπαρξη. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Πιστεύω ότι ήταν λάθος του Βενιζέλου που ασχολήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, έπρεπε ήδη να έχει πάει κάπου αλλού αν ήθελε να προσφέρει κάτι».
Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ένα πρόσωπο πιο καθαρό στην ιστορία. Είναι πολύ χρειαζούμενο ένα καθαρό πρόσωπο που δεν είναι μπλεγμένο με όλο αυτό το σκηνικό. Αλλά αν αρχίσει να μαζεύει και αυτός το παλιό ΠΑΣΟΚ, το οποίο βγάζει προβλήματα π.χ. Τσουκαλάς... Το παλιό ΠΑΣΟΚ πρέπει να το ψάξεις, δεν το παίρνεις έτσι».



Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την πολιτική απάντησε: «Δεν είναι μέσα αυτά που ονειρεύομαι. Μου αρέσει πιο πολύ η τέχνη, αυτό που κάνω», ενώ για το ποιο κόμμα θα προτιμούσε εάν κατέβαινε στην πολιτική ξεκαθάρισε πως «σίγουρα δεν είναι τα κόμματα που κυβερνάνε».

Άλλοι, λοιπόν, κυβερνάνε το "Καφενείον η Ελλάς"! Ακούστε τον Λάκη Λαζόπουλο να ερμηνεύει τη συγκλονιστική "Μπαλάντα του Καφενείου" σε στίχους Κ.Χ. Μύρη (Κώστα Γεωργουσόπουλου) και μουσική Γιάννη Ζουγανέλη!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου