Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Απίστευτο: Εκοψαν την κορδέλα…χωρίς ψαλίδι..!

Οι παράγοντες έκοβαν την κορδέλα..ο κόσμος ήταν αλλού..!


koykos

Το ρεπορτάζ το πήραμε αυτούσιο απο το argolikeseidhseis και είναι οι εικόνες λένε πάντα την αλήθεια.
15 νοματαίοι του παλιού απαξιωμένου συστήματος…κόβουν την κορδέλα…
Και η λαοθάλασσα…έκθαμβη…παρακολουθεί…!
Ούτε ένας Αργείτης δεν βρέθηκε εκεί να χειροκροτήσει τους..τελειωμένους..!
Μιλάμε για την απόλυτη τραγωδία….
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος Αρκαδικό – Χάνι Μερκούρη

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου δρόμου Αρκαδικό – Χάνι Μερκούρη Αργολίδας.

Με την παράδοση αυτού του οδικού άξονα στη κυκλοφορία και τη σύνδεσή του με το τμήμα Χάνι Μερκούρη- Λυγουριό, παραδίδεται ολοκληρωμένος στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Αρκαδικό- Λυγουριό, μήκους 12 χιλιομέτρων νέας χάραξης, ο οποίος παρακάμπτει τα χωριά Αρκαδικό, Γιαννουλέικα και Λυγουριό, μειώνοντας κατά δεκαπέντε λεπτά της ώρας τη διαδρομή Ναύπλιο- Λυγουριό, ενώ αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών.
Η ολοκλήρωση του νέου δρόμου Αρκαδικό- Χάνι Μερκούρη, μήκους 8 χιλιομέτρων, χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 7,2 εκατ. ευρώ, ενώ κόστισε τελικά 4,6 εκατ. ευρώ.
 

Απίστευτο: Εκοψαν την κορδέλα…χωρίς ψαλίδι..!

  
KORDELA

Αυτό και αν είναι πρωτάκουστο….Το εντόπισε ο προσεχτικός Prefadoros και είναι σίγουρο ότι θα κάνει πολύ κόσμο να γελάσει.
Σε συνέχεια του χθεσινού θέματος με τα εγκαίνια του δρόμου και την λαοθάλασσα, ήρθε η επισήμανση, ότι έκοψαν την κορδέλα χωρίς….ψαλίδι…!!!!!!!
Απίστευτο και συνάμα τραγικό…!!!
PSALIDI
Ολόκληρο το ρεπορτάζ του prefadoros:
Μιλάμε για φοβερές στιγμές, ανεπανάληπτες.
Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να κόψουν μια κορδέλα;
Εξαρτάται, αν είναι πολιτικοί σε προεκλογικό αγώνα, πολλοί, πάρα πολλοί.

Α ρε μπαγάσα! κούκλος είσαι.
Σιγά Δέσποτα, μας παρακολουθεί η Άννα.
Να μην τα πολυλογούμε, έπρεπε να έρθει ο Τατούλης για να τελειώσει αυτός ο δρόμος. Τώρα τι λένε από μέσα τους οι ακροατές να μη σας πω, βλέπετε.
Η φοβερή αυτή τελετή σε όλο το μεγαλείο. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν αλλάζει τίποτα, κυρίως δεν αλλάζουμε τα μυαλά μας. «Ψοφάμε» να μας δουλεύουν, εθνικό σπορ έχει καταντήσει, όποιος μας κοροϊδεύει περισσότερο και με μαστοριά, εκείνον γουστάρουμε και ψηφίζουμε.
Παραφράζοντας τον ανεπανάληπτο Σακελλάριο στο «Υπάρχει και φιλότιμο», επιτρέψτε μου, «Ζητείτε φιλότιμο». Και πολλά άλλα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
Prefadoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου