Τρίτη 29 Απριλίου 2014

η εφημεριδα που αποκαλει τους υποψηφιους συμβουλους αχυρανθρωπους

Επάγγελμα… υποψήφιος

Τελευταία Ενημέρωση: 29/04/2014 εφημεριδα θαρρος  
Οι άνεργοι από την Κυριακή το βράδυ μπορούν να ελπίζουν ότι άνοιξε ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας μπροστά τους, έστω και για μικρό διάστημα.
Από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση μπορούν να στήνονται έξω από τα Πρωτοδικεία και να περιμένουν τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους.
Όλο και κάποιος θα τους λείπει και θα χρειάζονται έναν αχυράνθρωπο, πληρώνοντάς τον αδρά μάλιστα, καθώς κρίνεται η πολιτική καριέρα και το μέλλον του υποψηφίου, σε περίπτωση που λόγω ελλείψεως πραγματικών ενδιαφερομένων δεν μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο.
Το πόσες τέτοιες υποψηφιότητες έχουν ήδη κατατεθεί στα ψηφοδέλτια που βρίσκονται στα χέρια των δικαστών των Πρωτοδικείων, δεν περιγράφεται.
Και πόσα ψηφοδέλτια, τελικά, θα κατατίθεντο, άμα δεν υπήρχαν, αυτής της μορφής οι αχυράνθρωποι; Ούτε τα μισά… Σας το βεβαιώνουμε!
Β.Β. 
- See more at: http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%E2%80%A6-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82#sthash.0rbmYViQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου