Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς να δίνουν λογαριασμό για τα αποτελέσματα: Τουρισμός στο εξωτερικό με πρόσχημα τις εκθέσεις

Χωρίς να δίνουν λογαριασμό για τα αποτελέσματα: Τουρισμός στο εξωτερικό με πρόσχημα τις εκθέσεις Γράφτηκε από την 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΦωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ.
    Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ.
Χωρίς να δίνουν λογαριασμό για τα αποτελέσματα: Τουρισμός στο εξωτερικό με πρόσχημα τις εκθέσεις
 


Ευκαιρία για ταξίδια σε πόλεις του εξωτερικού και της Ελλάδας αποτελούν οι εκθέσεις... φρούτων και τουρισμού που διεξάγονται σε κάθε γωνιά της γης, και οι τοπικοί μας άρχοντες, εδώ και πολλά χρόνια, δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη τη δυνατότητα αυτή που τους παρέχει η θέση τους.
Ετσι, πριν από λίγες μέρες η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου πήγε σε τουριστική έκθεση στο Μιλάνο, ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς σε έκθεση φρούτων στο Βερολίνο, ενώ αυτοδιοικητικοί του Δήμου Καλαμάτας ετοιμάζουν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.
Βεβαίως την ίδια πορεία ακολουθούσαν πάντα οι προκάτοχοι και οι συνάδελφοί τους, χωρίς ποτέ να κάνουν έναν σοβαρό απολογισμό των ταξιδιών τους. Καθώς μάλιστα τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών είναι δύσκολα μετρήσιμα, κάποιοι από τους σημερινούς “τουρίστες”, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, κατηγορούσαν τους τότε εκπροσώπους των νομαρχιών και των δήμων για... τουρισμό.
Τα ταξίδια πάντως συνεχίζονται, χωρίς κανένας να γνωρίζει το ποσοστό της συνεισφοράς τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Πελοποννήσου. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/56422-tourismos-exwteriko-topikoi-arxontes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου