Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ήταν απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης του λαού και πως τον εξαπάτησε


Απίστευτη η δήλωση Τσίπρα για το δημοψήφισμα, λέει ο Θ. Πετράκος

Απίστευτη η δήλωση Τσίπρα για το δημοψήφισμα, λέει ο Θ. Πετράκος
01 Σεπ 2015

ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…
Ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι με το δημοψήφισμα εξαπάτησε το λαό, υποστηρίζει ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Θανάσης Πετράκος, με αφορμή τη δήλωση του παραιτηθέντα πρωθυπουργού «είμαι περήφανος που έδωσα το δικαίωμα στο λαό να εκφράσει με το δημοψήφισμα το...γαμώτο του»…

Η δήλωση αυτή έγινε από την Αλέξη Τσίπρα και τη δευτερολογία του στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως σχολιάζει ο Θανάσης Πετράκος σε ανάρτησή του στο facebook, «όταν και οι πέτρες γνωρίζουν ότι στο δημοψήφισμα οι πολίτες εξέφρασαν τους πόθους και τα όνειρά τους για μια άλλη Ελλάδα, χωρίς μνημόνια και ξένη κηδεμονία, ανερυθρίαστα παραδέχεται πως για τον ίδιο ήταν απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης του λαού και πως τον εξαπάτησε! Γι' αυτό άλλωστε και μετέτρεψε το περήφανο «ΟΧΙ» σε ένα ταπεινωτικό «ναι» μέσα σε μία ώρα..».
http://www.kalamatajournal.gr/
Ο Τσίπρας και ο Πετράκος…                                             
 01/09/2015       
  Ποιος θα το περίμενε! Ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και τώρα υποψήφιος με τη «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη αποκαλεί στο προσωπικό του ιστολόγιο, υιοθετώντας φωτογραφία πολίτη, τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως "γερμανοτσολιά", αφού ανήκει, πλέον, στο κάδρο των πολιτικών που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο. Αν σκέπτονται να πολιτευτούν με αυτό τον τρόπο στη «Λαϊκή Ενότητα», τι να πούμε και τι να σχολιάσουμε. Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη. Πάντως, δε θα ξεχάσουμε ποτέ τη λατρεία με τον οποία αγκάλιαζε λίγους μήνες πριν ο εν λόγω υποψήφιος τον Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα… Α.Π.
 http://www.tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου