Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Υπουργοί τη Δευτέρα στην Πύλο

     

Υπουργοί τη Δευτέρα στην Πύλο
 
ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Ο υφυπουργός παρά τω  πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, θα επισκεφθούν τη Δευτέρα την Πύλο και θα έχουν επαφές με τη δημοτική αρχη του δημου Πύλου-Νέστορος…
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί το δήμαρχο, Δημήτρη Καφαντάρη, στις 12 το μεσημέρι και θα συζητήσουν «για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής». Στη 1:30 θα επισκεφθεί το δήμαρχο ο Γιάννης Τσιρώνης, και «θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και του Υπουργείου, στην οποία θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Εκεί, παρουσία του αναδόχου, ο Δήμος θα ενημερώσει τον Υπουργό για την εξέλιξη του διεθνούς διαγωνισμού, που έχει ήδη ολοκληρωθεί για την προσωρινή διαχείριση, ενώ, μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στη διαχείριση των περιοχών NATURA 2000, όπου ο Δήμος ετοιμάζει να καταθέσει σχετικές προτάσεις.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο χώρο στον οποίο ο Δήμος μας θα λειτουργήσει την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου