Τρίτη 12 Απριλίου 2016

T. KOYIK ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ



11/4/2016
T. KOYIK  ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Δημήτρης Καφαντάρης: «Σημαντικό εγχείρημα του Δήμου μας είναι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε ανάπτυξη σε όλους τους τομείς».
Τέρενς Κουίκ: «Τα αναπτυξιακά έργα στις επαρχιακές περιοχές πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα».
Για τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Κυβέρνησης και Ο.Τ.Α.  μίλησαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ και Υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Πύλου-Νέστορος,  σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος σήμερα το πρωί, με θέμα συζήτησης την πορεία υλοποίησης των έργων ΕΣΠΑ και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Πύλου Νέστορος.
Ο Δημήτρης Καφαντάρης ανέλυσε τη διαδικασία της ένταξης των έργων στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φλέγον ζήτημα του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, ζητώντας από την Κυβέρνηση να συμβάλει ενεργά, ούτως ώστε να δοθεί  ώθηση στην προσπάθεια των στελεχών για ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου.
Από τη μεριά του ο Τέρενς Κουίκ υπογράμμισε ότι «η περιοχή της Μεσσηνίας, όπου έχουν γίνει τόσο μεγάλες επενδύσεις, όπως αυτή της Costa Navarino,
χρειάζεται να μπει σε προτεραιότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου