Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Αφορισμός Κεραμέως Μητσοτάκη Χαρδαλιά από Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων ,και περί άλλων τινων αφορισμών

Η ομιλία και η Πράξη Αφορισμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της
Σαμαρείτιδος 17-05-2020 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης
Αιγίου από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ! Ακούστε την



Βερύκιος: Τέσσερα χειρουργεία έκανα μετά τον αφορισμό του Αμβρόσιου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Βερύκιος: «Ἡ κατάρα ἑνὸς ἱεράρχη εἶναι βαρὺ πρᾶγμα»
Πρὸς ἄρση τοῦ ἀφορισμοῦ
-Μὲ τὴ μεσολάβηση τοῦ Μητροπολίτη Πειραιῶς Σεραφεὶμ ἡ συγχωρητικὴ εὐχὴ στὸν δημοσιογράφο Δῆμο Βερύκιο ἀπὸ τὸν Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Ἀμβρόσιο
-Δίκαιος ἤ ἄδικος ὁ ἀφορισμὸς  τοῦ πρωθυπουργοῦ κ. Κ. Μητσοτάκη, καὶ τῶν ὑπουργῶν Νίκη Κεραμέως καὶ Ν. Χαρδαλιᾶ;
-Τὶ ἀποκαλύπτει  σύγχρονος γέροντας ἀσκητὴς γιὰ τοὺς τρεῖς ἀφορισθέντες πολιτικούς
-Ἡ Ἱερὰ Σύνοδος δὲν δύναται νὰ ἄρει τὸν ἀφορισμό. Κι ὅταν ἐξαναγκάζεται καὶ τὸ πράττει οὐσιαστικὰ ὑποκρίνεται καὶ ὑποπίπτει σὲ μεῖζον ἐκκλησιαστικὸ ἀτόπημα.

Αφορισμός κατά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου!!!


ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Εν Αιγίω 7-6-2020 Αφορισμένε πρώην Μητροπολίτα Αμβρόσιε. Καθίσταται απολύτως αναγκαία η εσπευσμένη προσαγωγή σου σε ψυχιατρείο διότι…. 1ον) Ενώ επί πολλά χρόνια χαριεντίζεσαι με την «δεξιά του Υψίστου» ( Νέα Δημοκρατία), μόλις τώρα αρχίζεις και φτύνεις με αφορισμούς αυτούς που εκπροσωπούν την εκκλησία του διαβόλου (την Μασονία). Μόλις τώρα αντιλαμβάνεσαι (έτσι τουλάχιστον δείχνεις), ότι οι της δεξιάς είναι εχθροί της χώρας μας και της Ορθοδοξίας!!! Τώρα ξύπνησες από τον βαθύ ύπνο σου και ξεφούλκισες με αφορισμούς κατά της κυβέρνησης της….δεξιάς? 2ον) Ενώ είχες επί πολλά χρόνια αγαστή συνεργασία με την λεγομένη «ιερά» σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος, τώρα μόλις κατάλαβες τί λαμόγια κρύβονται εκεί μέσα και στρέφεσαι με δηλώσεις σου εναντίον τους διότι δεν συναινούν στην εγκυρότητα ενός αφορισμού σου κατά κυβερνητικών στελεχών! Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινες με τί ηλίθιους επισκόπους συνεργαζόσουνα μέσα στην ΜΙΑΡΑ «σύνοδο» που σε χειροτόνησε Αρχιερέα της συμφοράς? 3ον) Ενώ παριστάνεις τον Ορθοδοξότατον και ευλαβέστατον Αρχιερέα που δεν καταδέχεται να έρθη σε επικοινωνία με Επίσκοπον χειροτονημένον από άλλους ευλαβεστάτους Επισκόπους της Διασποράς (και όχι της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, όπως είναι η δική σου «σύνοδος» που σε χειροτόνησε) εσύ ο ίδιος εσαλιάριζες στο παρελθόν με «αδελφές» εκκλησίες εκ δυσμών, οι οποίες βρίσκονται σε Αίρεση!!! Πάντως όλοι γνωρίζωμε, ότι όσο και αν εσύ δεν το παραδέχεσαι, στο παρελθόν είχες πολύχρονες συνεργασίες με…«αδελφές»!!! 4ον) Ενώ καταφέρεσαι κατά των Ομοφυλόφιλων, εσύ ο ίδιος είχες πολύχρονη συνεργασία με δύο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ της «αδελφής εκκλησίας της Ελλαδίτσας» μας, πού τόσο πολύ την έχετε καταταλαιπωρήσει εσείς οι Αρχιερείς της συμφοράς, με τα τερτίπια σας!!! Λοιπόν Αμβρόσιε Αν το ψυχιατρικό πόρισμα δεν σε βγάλει ακροδεξιόν ψυχασθενή με ενδείξεις σχιζοφρένειας, τότε σου συνιστώ έμπρακτη μετάνοια απέναντί μου, ενώπιον του Θεού και απέναντι του Ελληνικού λαού, για να δώσεις και το καλό παράδειγμα ως Αρχιερέας στον Πρωθυπουργό της χώρας μας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη το καλό σου παράδειγμα!!! Εύχομαι καλή μετάνοια και στους δύο Αφορισμένους Εισαγγελείς, οι οποίοι ήσαν συνεργοί των «εκκλησιαστικών» στα εγκλήματα κατά συρροήν, κατά της ζωής μου. Ελέω Θεού Επίσκοπος Καρπασίας Κύπρου Χριστόδουλος Βασιλεύς και Αρχιερεύς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου