Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Να φο­βά­ται μονον αυτος ?? έχουν προκύψει σοβαρά ζητήματα με την Ε.Ε. εξαιτίας των υπερεντάξεων έργων (overbooking). Δεν έχει στεγνώσει η μελάνι από τα προεκλογικά φυλλάδια των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών με τα μεγαλόπνοα σχέδιά τους και άρχισαν τα προβλήματα… ο Νίκας δείχνει την περιφέρεια ως υπαίτια για τις υπερεντάξεις έργων στο τρέχον ΕΣΠΑ… η περιφέρεια κρατά σιγή ιχθύος… το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δήμοι θα χάσουν κονδύλια για έργα που ήταν προγραμματισμένα και δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα για να τα υλοποιήσουν οι ίδιοι… προσγείωση στην μουντή πραγματικότητα…!!!

Ανησυχεί ο Π. Νίκας για απένταξη έργων του δήμου Καλαμάτας από το ΕΣΠΑ 30/05/2014
SAMSUNG DIGITAL CAMERAΒο­λές κα­τά Τα­τού­λη
Θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί τε­λι­κα το 20 Φε­στι­βάλ Χο­ρού στην Κα­λα­μά­τα τό­νι­σε σε πα­ρέμ­βα­σή του σε το­πι­κό τη­λε­ο­πτι­κό σταθ­μό ο δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­της Νί­κας α­κό­μα και ε­άν δεν χρη­μα­το­δο­τη­θεί α­πό το τρέ­χον Ε­ΣΠΑ. «Μην α­νη­συ­χούν οι Κα­λα­μα­τια­νοί θα κό­ψου­με α­πό αλ­λού κον­δύ­λια ό­μως το ε­πε­τεια­κό φε­στι­βάλ χο­ρού θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί α­κό­μα και ε­άν δεν συμ­βά­λει το ελ­λη­νι­κό δη­μό­σιο θα γί­νει με κον­δύ­λια του δή­μου που προ­ο­ρί­ζον­ται για άλ­λα έρ­γα» τό­νι­σε ο κ. Νί­κας.
Ε­πί­σης ή­ταν έκ­δη­λη η α­νη­συ­χί­α του δή­μαρ­χου για­τί ε­κτός α­πό το Δι­ε­θνές Φε­στι­βάλ Χο­ρού, έ­χουν προ­κύ­ψει ζη­τή­μα­τα και για άλ­λα έρ­γα, ό­πως οι α­να­πλά­σεις στις πλα­τεί­ες της Α­να­στά­σε­ως και Α­να­λή­ψε­ως,  τα ο­ποί­α εί­ναι εν­ταγ­μέ­να, έ­χουν λά­βει έγ­κρι­ση δη­μο­πρά­τη­σης, έ­χει κα­τα­κη­ρυ­χθεί ο δι­α­γω­νι­σμός και α­πο­μέ­νει η υ­πο­γρα­φή της σύμ­βα­σής τους.
Ο κ. Νί­κας φο­βά­ται μή­πως οι ερ­γο­λά­βοι κι­νη­θούν νο­μι­κά ε­ναν­τί­ον του δή­μου για δε­σμεύ­σεις που έ­χει α­να­λά­βει ο δή­μος.
Τέ­λος, δεν πα­ρέ­λει­ψε να ε­κτο­ξεύ­σει βο­λές για την υ­πε­ρέν­τα­ξη έρ­γων στο Ε­ΣΠΑ στην πε­ρι­φε­ρεια­κή αρ­χή για τον προ­γραμ­μα­τι­σμό που έ­κα­νε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου