Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο κ. Νί­κας φο­βά­ται μή­πως οι ερ­γο­λά­βοι κι­νη­θούν νο­μι­κά ε­ναν­τί­ον του δή­μου για δε­σμεύ­σεις που έ­χει α­να­λά­βει ο δή­μος.

Ανησυχεί ο Π. Νίκας για απένταξη έργων του δήμου Καλαμάτας από το ΕΣΠΑ 30/05/2014
SAMSUNG DIGITAL CAMERAΒο­λές κα­τά Τα­τού­λη
Θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί τε­λι­κα το 20 Φε­στι­βάλ Χο­ρού στην Κα­λα­μά­τα τό­νι­σε σε πα­ρέμ­βα­σή του σε το­πι­κό τη­λε­ο­πτι­κό σταθ­μό ο δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­της Νί­κας α­κό­μα και ε­άν δεν χρη­μα­το­δο­τη­θεί α­πό το τρέ­χον Ε­ΣΠΑ. «Μην α­νη­συ­χούν οι Κα­λα­μα­τια­νοί θα κό­ψου­με α­πό αλ­λού κον­δύ­λια ό­μως το ε­πε­τεια­κό φε­στι­βάλ χο­ρού θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί α­κό­μα και ε­άν δεν συμ­βά­λει το ελ­λη­νι­κό δη­μό­σιο θα γί­νει με κον­δύ­λια του δή­μου που προ­ο­ρί­ζον­ται για άλ­λα έρ­γα» τό­νι­σε ο κ. Νί­κας.
Ε­πί­σης ή­ταν έκ­δη­λη η α­νη­συ­χί­α του δή­μαρ­χου για­τί ε­κτός α­πό το Δι­ε­θνές Φε­στι­βάλ Χο­ρού, έ­χουν προ­κύ­ψει ζη­τή­μα­τα και για άλ­λα έρ­γα, ό­πως οι α­να­πλά­σεις στις πλα­τεί­ες της Α­να­στά­σε­ως και Α­να­λή­ψε­ως,  τα ο­ποί­α εί­ναι εν­ταγ­μέ­να, έ­χουν λά­βει έγ­κρι­ση δη­μο­πρά­τη­σης, έ­χει κα­τα­κη­ρυ­χθεί ο δι­α­γω­νι­σμός και α­πο­μέ­νει η υ­πο­γρα­φή της σύμ­βα­σής τους.
Ο κ. Νί­κας φο­βά­ται μή­πως οι ερ­γο­λά­βοι κι­νη­θούν νο­μι­κά ε­ναν­τί­ον του δή­μου για δε­σμεύ­σεις που έ­χει α­να­λά­βει ο δή­μος.
Τέ­λος, δεν πα­ρέ­λει­ψε να ε­κτο­ξεύ­σει βο­λές για την υ­πε­ρέν­τα­ξη έρ­γων στο Ε­ΣΠΑ στην πε­ρι­φε­ρεια­κή αρ­χή για τον προ­γραμ­μα­τι­σμό που έ­κα­νε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου