Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Αμαυρώθηκε η επέτειος στο Λουτράκι
με ξύλο Αριστεριστών και Χρυσής Αυγής

 25/03
Απίστευτες είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν στο Λουτράκι κατά την κατάθεση στεφάνων στο παραλιακό πάρκο της πόλης και το βίντεο που κατέγραψε το  http://lcitynews.blogspot.gr, είναι άκρως αποκαλυπτικό, με το ξύλο μεταξύ μελών αριστερών οργανώσεων και μελών της Χρυσής Αυγής να «πέφτει βροχή» και η Αστυνομία να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει χημικά για να σταματήσει τα επεισόδια.

Όσοι παρευρέθησαν στο παραλιακό πάρκο για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων, έγιναν μάρτυρες επεισοδίων μεταξύ μελών της Χ.Α και αριστερών οργανώσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ήρθε η σειρά του βουλευτή της Χ.Α κ. Μπούκουρα να καταθέσει στεφάνι. Οπαδοί αντιρατσιστικών οργανώσεων που ήταν μαζεμένοι στο χώρο, γιούχαραν το βουλευτή και κινήθηκαν εναντίον του.

Άμεση ήταν η αντίδραση μελών της Χ.Α που συνόδευαν τον βουλευτή με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο χώρος σε  ρινγκ. Η αστυνομία χρησιμοποίησε ακόμα και χημικά ανάμεσα  σε πολίτες και μικρά παιδιά που έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλυτώσουν, ενώ προέβη σε 4 συλλήψεις και συγκεκριμένα 4 αντρών 30, 24, 36 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ ο 18χρονος κατηγορείται επιπλέον για αντίσταση κατά των αστυνομικών. 

Τα σχόλια είναι περιττά στο βίντεο που ακολουθεί θα  δείτε σκηνές ντροπής που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.
ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου