Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

"Πράσινο φως" για έναρξη της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης για το αεροδρόμιο Καλαμάτας Γράφτηκε από την
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
     
Στην πρώτη «παρτίδα» των περιφερειακών αεροδρομίων, την αξιοποίηση των οποίων από ιδιώτες επενδυτές ενέκρινε το ΤΑΙΠΕΔ, υπάγεται το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Ειδικότερα, το αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ανήκει στην πρώτη από τις δύο ομάδες αεροδρομίων για τα οποία το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ενέκρινε τη διαδικασία και τους όρους αξιοποίησης για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης.
Ειδικότερα, η ομάδα στην οποία υπάγεται το αεροδρόμιο Καλαμάτας περιλαμβάνει ως κύρια τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου και Καβάλας και προαιρετικά μέχρι τρία από τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Καλαμάτας και Νέας Αγχιάλου.
Στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνονται ως κύρια τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου και προαιρετικά μέχρι τρία από τα αεροδρόμια Λήμνου, Χίου, Καρπάθου και Νέας Αγχιάλου.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/item/24585-prasino-fos-idiotikopoiisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου