Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Για δεύτερη συνεχή χρονιά απων από την επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας του Ναυαρίνου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Προκόπης Παυλόπουλος

Στη Μύκονο Αρχιεπίσκοπος και Πρόεδρος Δημοκρατίας
          Για δεύτερη συνεχή χρονιά  απων  από την επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας του Ναυαρίνου  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  κ Προκόπης Παυλόπουλος



Στη Μύκονο Αρχιεπίσκοπος και Πρόεδρος Δημοκρατίας

Στο Νησί της Μυκόνου θα μεταβούν κατά το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2016 ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της Νήσου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μυκόνου σε ειδική τελετή θα ανακυρήξει τον Αρχιεπίσκοπο και τον Πρόεδρο επιτίμους δημότες.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ο εορτασμός του Αγίου Αρτεμίου

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ο εορτασμός του Αγίου Αρτεμίου
Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου και του Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β' θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυούχου Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου.
Την παραμονή του εορτασμού θα γίνει η επίσημη υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου στα Προπύλαια του Ιερού Ναού και θα ακολουθήσει πανηγυρικός Πρωθιεραρχικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου.
Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί Όρθρος, Πρωθιεραρχική Χοροστασία και Θεία Λειτουργία κατά την διάρκεια της οποίας θα αφιχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την λήξη της οποίας θα ακολουθήσει λιτάνευση της Αγίας εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου στα στενά της χώρας και τον γιαλό της Μυκόνου.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα όπως το ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου - Μυκόνου:


διαβάζουμε επίσης ότι.....
Και ο Πρόεδρος νοικιάζει τη βίλα του στη Μύκονο

28. Ιουνίου, 2015 Παρασκήνιο               

Clipboard
Σημείο των καιρών και δείγμα της κρίσης ή επιβεβλημένη κίνηση σε ένα νησί όπου κάθε σπίτι μπορεί να αποφέρει χρυσάφι; Ότι και αν ισχύει, η ουσία είναι ότι μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έβγαλε το Ειδικό Σήμα του ΕΟΤ και πλέον είναι και επίσημα ξενοδόχος.Ο κ. Παυλόπουλος ενοικιάζει σε τουρίστες τη βίλα του στη Μύκονο, όπως και χιλιάδες άλλοι ιδιοκτήτες στις Κυκλάδες.
ba8526dde44a1f17f8990bc6c72a62ce
Η βίλα του Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκεται στην περιοχή Κόρφος, στον δρόμο πρός τα Κανάλια, είναι διώροφη, διαθέτει πισίνα και έχει πέντε δωμάτια με δέκα κρεβάτια.
Ο κ. Παυλόπουλος έφτιαξε το σπίτι του στη Μύκονο το 1995, ένα χρόνο προτού μπει στην πολιτική.

ΠΗΓΗ:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου