Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έ­τσι έ­μει­νε στα.­..χαρ­τιά και στις ο­ρέ­ξεις των “πρω­το­πό­ρων” Δη­μάρ­χων Νί­κα-Α­να­στα­σό­που­λου-Κα­φαν­τά­ρη, ο δρό­μος που θα πή­γαι­νε γρή­γο­ρα και ά­νε­τα στις υ­πό κα­τα­σκευ­ή .­..Με­ζο­νέ­τες της Δυ­τι­κής Μεσ­ση­νί­ας!... οχι νοιαστηκανε για μας !!!

Οι…σταματημένοι δρόμοι Περιμετρικός Καλαμάτας, Λεύκτρο-Σπάρτη και ο …”ξεχασμένος” Καλαμάτα-Ριζόμυλος. 29/01/2014
2030Δεν εί­παν τί­πο­τα στον Σα­μα­ρά τη μέ­ρα της .­..Φι­έ­στας του Νί­κα!
Τι γί­νε­ται με τους δρό­μους στη Μεσ­ση­νί­α και γε­νι­κό­τε­ρα με στην Πε­λο­πόν­νη­σο;
Συγ­κε­κρι­μέ­να με τους.­..Πε­ρι­με­τρι­κός Κα­λα­μά­τας, Λεύ­κτρο-Σπάρ­τη, Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος και η συ­νέ­χεια αυ­τού μέ­χρι την Πύ­λο και Με­θώ­νη!
Α­νε­ξάρ­τη­τα α­πό την ο­ποι­α­δή­πο­τε “α­στεί­α” ε­πι­κοι­νω­νια­κή εκ­με­τάλ­λευ­ση που έ­γι­νε α­πό τον Δή­μαρ­χο Κα­λα­μά­τας Παν. Νί­κα, με ό­λους αυ­τούς τους δρό­μους, υ­πάρ­χει και η σκλη­ρή πραγ­μα­τι­κό­τη­τα.
Ο Πε­ρι­με­τρι­κός, ου­σι­α­στι­κά έ­χει “στα­μα­τή­σει” ε­δώ και πο­λύ και­ρό, λό­γω έλ­λει­ψης χρη­μά­των και πλη­ρω­μής α­πό το Κρά­τος προς την Κοι­νο­πρα­ξί­α,  η της υ­ψη­λής α­παί­τη­σης των πολ­λών ε­κα­τομ­μυ­ρί­ων ευ­ρώ (νό­μι­μα) α­πό την προ­χω­ρη­μέ­νη ερ­γο­λα­βί­α πα­ρά την κα­θυ­στέ­ρη­ση των α­παλ­λο­τρι­ώ­σε­ων, υ­παι­τι­ό­τη­τα της Πο­λι­τεί­ας!
Α­κό­μη και την η­μέ­ρα της ε­πί­σκε­ψης του Πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά στο έρ­γο του Πε­ρι­με­τρι­κού, (των Φώ­των), οι ερ­γα­σί­ες εί­χαν στα­μα­τή­σει! Έ­γι­νε μια “πρό­χει­ρη” .­..ε­πι­στρά­τευ­ση λί­γων ερ­γα­ζο­μέ­νων για να μη “ρε­ζι­λευ­τεί” το σύ­στη­μα.­.­.!
Ό­λοι οι συ­νο­δεύ­ον­τες τον Πρω­θυ­πουρ­γό, ή­ξε­ραν αλ­λά έ­κα­ναν την “φι­λό­τι­μη” προ­σπά­θεια να μην του πουν την α­λή­θεια.
Α­κό­μη και ο Δι­ευ­θυν­τής του υ­πουρ­γεί­ου Γιά­ννης Καρ­νέ­σης, δεν του εί­πε πως τις προ­η­γού­με­νες μέ­ρες εί­χαν πά­ει στο υ­πουρ­γεί­ο οι εκ­πρό­σω­ποι της Κοι­νο­πρα­ξί­ας και τα έ­κα­ναν.­..γης μα­διάμ!
Γε­γο­νός εί­ναι πάν­τως πως οι δρό­μοι Λεύ­κτρο-Σπάρ­τη, Πε­ρι­με­τρι­κός Κα­λα­μά­τας και η ο­λο­κλή­ρω­ση του Κό­ριν­θος-Κα­λα­μά­τα (εί­ναι “πα­κέ­το”­), έ­χουν στα­μα­τή­σει και υ­πάρ­χει μια μι­κρή “δύ­να­μη” προ­σω­πι­κού, ό­πως π.χ φύ­λα­κες.­.­.!
Στο με­τα­ξύ ο.­.­.. “πο­λυ­φτι­αγ­μέ­νος” δρό­μος Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος έ­χει μεί­νει στα .­..ό­νει­ρα αυ­τών που ή­θε­λαν πά­ση θυ­σί­α να γί­νει με το Ε­ΣΠΑ και κυ­ρί­ων α­πό την .­..χά­ρα­ξη μέ­σω των .­..ο­ρυ­ζώ­νων, της Μπού­κας και της Α­νά­λη­ψης!
Έ­τσι έ­μει­νε στα.­..χαρ­τιά και στις ο­ρέ­ξεις των “πρω­το­πό­ρων” Δη­μάρ­χων Νί­κα-Α­να­στα­σό­που­λου-Κα­φαν­τά­ρη, ο δρό­μος που θα πή­γαι­νε γρή­γο­ρα και ά­νε­τα στις υ­πό κα­τα­σκευ­ή .­..Με­ζο­νέ­τες της Δυ­τι­κής Μεσ­ση­νί­ας!
Ε­άν εί­χαν πραγ­μα­τι­κά εν­δι­α­φέ­ρον για την α­νά­πτυ­ξη της Μεσ­ση­νί­ας δεν θα ε­πέ­με­ναν ό­λοι αυ­τοί (προ­στέ­θη­κε και η Πε­ρι­φέ­ρεια κα­θώς και η Α­πο­κεν­τρω­μέ­νη) σε κά­τι α­νέ­φι­κτο, αλ­λά θα εί­χαν εν­τά­ξει στο Ε­ΣΠΑ την ρε­α­λι­στι­κή λύ­ση α­πό την βελ­τί­ω­ση και πα­ρέμ­βα­ση στην υ­πάρ­χου­σα χά­ρα­ξη.
Αυ­τά όμως δεν έχουν τόση σημασία τώρα!
Σημασία έχει να γίνει ότι γίνει τώρα που ο Σαμαράς είναι Πρωθυπουργός, διότι μετά …χαιρετίσματα στους…επόμενους!
Zorroastris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου