Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

η ελια ειναι ακριβη !!!

Οι “58″ της ΕΛΙΑΣ, ζητούν “μόνο” μέχρι…1000€. Από τους “Ελιόφιλους” για τα έξοδα …μετακινήσεων. Αφού υπάρχει οικονομική εξόρμηση, άρα η κίνηση είναι…σοβαρή! 29/01/2014
29 Γε­νά­ρη ´14
@. Η .­..Ε­ΛΙΑ έ­χει κό­στος!
@. Με­τα­κι­νή­σεις, ξε­νο­δο­χεί­α, φα­γη­τά και αλ­λά έ­ξο­δα εί­ναι στις.­.. α­νε­λα­στι­κές δα­πά­νες της δη­μι­ουρ­γί­ας της κεν­τρο­α­ρι­στε­ράς!
@. Με ε­πι­στο­λή του υ­πευ­θύ­νου οι­κο­νο­μι­κών της κί­νη­σης των “58″ (φυ­σι­κά κα­θη­γη­τού), ε­νη­με­ρώ­νον­ται οι έ­χον­τες α­νη­συ­χί­α για τον χώ­ρο με­τα­ξύ Ν.Δ. και ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, πως μπο­ρούν να συμ­βάλ­λουν.­..οι­κο­νο­μι­κά στην πο­λι­τι­κή κί­νη­ση!
@. Ση­μει­ώ­νε­ται, πως μέ­χρι.­..1000€ εί­ναι .­..δε­κτά τα πο­σά που θα κα­τα­βάλ­λει ο κα­θέ­νας .­..φί­λος και φί­λη!
@. Δεν θα ή­ταν ά­ξιο σχο­λια­σμού, α­φού κά­τι τέ­τοι­ο εί­ναι φυ­σι­ο­λο­γι­κό.
@. Δη­λα­δή η οι­κο­νο­μι­κή ε­νί­σχυ­ση μέ­σω οι­κο­νο­μι­κής.­..ε­ξόρ­μη­σης, μιας πο­λι­τι­κής κί­νη­σης!
@. Ό­μως ό­ταν έ­χουν γί­νει “α­τέ­λει­ω­τες” κρι­τι­κές σε Ν.Δ. και ΠΑ­ΣΟΚ, για τα .­..δυ­ο και πέν­τε ευ­ρώ και κυ­ρί­ως για τους δή­θεν “κα­τα­λό­γους δι­α­φά­νειας” των οι­κο­νο­μι­κών του ΚΚΕ, τό­τε έ­χει νό­η­μα η κί­νη­ση της.­..κί­νη­σης των “58″ για δη­μι­ουρ­γί­α “τα­μεί­ου”!
Η Ε­ΠΙ­ΣΤΟ­ΛΗ ΤΩΝ “58″ ΓΙΑ ΤΑ.­..Ε­ΞΟ­ΔΑ
Η ε­πι­στο­λή της οι­κο­νο­μι­κής.­..πρό­σκλη­σης εί­ναι η ε­ξής:
“Α­γα­πη­τές φί­λες και φί­λοι,
Η Πρω­το­βου­λί­α των «58» για την ε­νό­τη­τα της Κεν­τρο­α­ρι­στε­ράς εί­χε ση­μαν­τι­κή α­πή­χη­ση η ο­ποί­α κα­θη­με­ρι­νά αυ­ξά­νε­ται. Χι­λιά­δες συμ­πο­λί­τες μας α­πό ό­λα τα ση­μεί­α της χώ­ρας έ­χουν εκ­δη­λώ­σει την υ­πο­στή­ρι­ξή τους στο αρ­χι­κό κεί­με­νο, 4.627 έ­χουν εγ­γρα­φεί στο h­t­tp:­//k­e­n­t­ro.a­r­i­s­t­e­ra.gr/s­t­a­rt/ & 8.817 στο h­t­t­ps:­//w­ww.f­a­c­e­b­o­ok.c­om/p­r­o­t­o­v­o­u­l­i­a­5­0­p­l­us και ε­πι­θυ­μούν να συμ­με­τά­σχουν σε ο­μά­δες και δρα­στη­ρι­ό­τη­τες για την πραγ­μα­το­ποί­η­ση του σκο­πού της Πρω­το­βου­λί­ας.
Ο­μά­δες ερ­γα­σί­ας έ­χουν αρ­χί­σει να εκ­πο­νούν προ­γραμ­μα­τι­κές θέ­σεις, ε­νώ συγ­κρο­τούν­ται πολ­λές το­πι­κές ο­μά­δες υ­πο­στή­ρι­ξης και δι­ορ­γα­νώ­νον­ται δε­κά­δες εκ­δη­λώ­σε­ων σε πό­λεις ε­κτός της Α­θή­νας.
Τα έ­ξο­δα με­τα­κί­νη­σης και ορ­γά­νω­σης εί­ναι ση­μαν­τι­κά και πρέ­πει να κα­λυ­φθούν α­πό την οι­κο­νο­μι­κή συμ­βο­λή των υ­πο­στη­ρι­κτών της Πρω­το­βου­λί­ας (ή­δη πε­ρί­που 300 έ­χουν αν­τα­πο­κρι­θεί).
Σας κα­λού­με λοι­πόν να βο­η­θή­σε­τε στον βαθ­μό που μπο­ρεί­τε, κα­τα­θέ­τον­τας την αρ­χι­κή ή μια πρό­σθε­τη συν­δρο­μή στον λο­γα­ρια­σμό της Ε­θνι­κής Τρά­πε­ζας υ­π’­α­ριθ­μόν: 180/94321751 (δι­και­ού­χος Χα­τζημ­πί­ρος Κί­μων, I­B­AN GR41011­0­1­8­0­0­0­0­0­0­1­8­0­9­­­­­­4321751, S­W­I­FT B­IC E­T­H­N­G­R­AA), ση­μει­ώ­νον­τας και το ό­νο­μά σας.
Προ­τεί­νου­με οι­κο­νο­μι­κή συμ­με­το­χή της τά­ξε­ως των 20-50 Ευ­ρώ, ε­νώ γί­νον­ται δε­κτά και με­γα­λύ­τε­ρα πο­σά που ό­μως δεν θα υ­περ­βαί­νουν τα 1000 Ευ­ρώ. Υ­πάρ­χει μια στοι­χει­ώ­δης ορ­γά­νω­ση τα­μεί­ου και μπορεί να δοθεί απόδειξη για κάθε εισφορά.
Με εκτίμηση,
Κίμων Χατζημπίρος
Καθηγητής ΕΜΠ
Υπεύθυνος οικονομικών της Πρωτοβουλίας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου