Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μυρίζουν… εκλογές! – Παραιτήθηκαν τρεις γενικοί γραμματείς

Παραιτήθηκαν τρεις Γενικοί Γραμματείς για να πολιτευτούν                            
Οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, καθώς των Γραμματέων Επικοινωνίας, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Ανδρέα Κατσανιώτη, έγιναν γνωστές πριν από λίγο, επιβεβαιώνοντας αυτό που σε προηγούμενη ανάρτηση σημειώσαμε. Οι Γενικοί Γραμματείς
παραιτήθηκαν, για να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους, για να πολιτευθούν στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν


Υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία με τη ΝΔ θα είναι ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος                                  
Την υποψηφιότητά του για την Αρκαδία διεκδικώντας έδρα βουλευτή, ανακοίνωσε ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Αρκάς Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος μαζί με ακόμα δύο γενικούς γραμματείς υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στις ερχόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν, μίλησε
στην τηλεόραση BEST, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι "είναι μεγάλη η ευκαιρία που μου δίνει ο Πρωθυπουργός" και επισημαίνοντας ότι "ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός και πρέπει να δοθεί". Εκτίμησε ότι η Κυβέρνηση έχει πολύ δρόμο μπροστά της, με το έργο το οποίο παράγει να είναι σημαντικό προκειμένου η χώρα να σταθεί στα δικά της πόδια.
"Αυτό που αγχώνει να είμαι θετικός απέναντι στους συμπολίτες μου", σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, συμπληρώνοντας ότι σεμνά και ταπεινά πρέπει να εκπροσωπηθούν οι πολλοί στο 100%.
Τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι επιθυμεί οι εκλογές να γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή στο τέλος της 4ετίας, καθώς η χώρα πρέπει να παραμείνει σε σταθερά βήμα, λέγοντας ότι στόχος εκτός των άλλων είναι η εξυγίανση των θεσμών, η εξυγίανση της οικονομίας και η ανάπτυξη.  

Υποψήφιοι με την Ν.Δ στην Αρκαδία ο Γ. Παναγιωτόπουλος και στην Αχαΐα ο Α.Κατσανιώτης                                  
Πράσινο φώς από την Ν.Δ σύμφωνα με πληροφορίες μας πήραν  πριν λίγο οι δύο Γενικοί Γραμματείς  Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την κάθοδο τους στις επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν. Ο Αρκάς Γιάννης Παναγιωτόπουλος  στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αρκαδία και ο Αχαιός Α. Κατσανιώτης επίσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αχαΐα.
Οι κ. Παναγιωτόπουλος και Κατσανιώτης  σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας θα ανακοινώσουν και την παραίτηση του από τις θέσεις που κατέχουν τώρα στην Κυβέρνηση ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανένα θέμα με τον εκλογικό νόμο. Με το πολιτικό σκηνικό να είναι ρευστό και να μυρίζει εκλογές  λόγω της ψηφοφορίας τον Μάρτιο με την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας οι πολιτικές «ζυμώσεις» είναι πάρα πολλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου