Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τρέμουν τις απακαλύψεις…!

ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΒΟΜΒΑ..!!!

POULOKE

Φημολογείται ότι ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιώργος Πουλοκέφαλος , ασχολείται τελευταία πυρετωδώς με την συγγραφή πολυσέλιδου βιβλίου, που αναμένεται να εκδοθεί και να δει το φως της δημοσιότητας το προσεχές φθινόπωρο.
Πρόκειται για προωθημένο και επίκαιρο πολιτικό «μυθιστόρημα» με πρωταγωνιστές πρόσωπα φυσικά «φανταστικά», που διαδραματίζεται, «γράφει» και αναπτύσσεται στο ημιαυτόνομο νησί του Κλέοπα .
Ο τίτλος του βιβλίου είναι: «1194 ΜΕΡΕΣ ΟΜΗΡΟΣ».
Οι πρωταγωνιστές του : Ο Άρχοντας του βασιλείου με το όνομα Σκορπιός , η κόρη του Ταραντούλα και οι συνεργάτες του Τζίνα , Φύκος, Ραγιαδάκος , Οβελίξ, Ιπτάμενος , φυσικά ο Όμηρος και άλλοι.
Ιστορίες με πραιτωριανούς, κόλακες , αυλικούς , λαοπλάνους και πολλά πάθη.
Στο νησί κυκλοφορούν και πολλά «μεταλλαγμένα» τρωκτικά με ονόματα, τεράστια κάτι σαν Ινδικά χοιρίδια.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι άκρως αποκαλυπτικό και σίγουρα θα συζητηθεί.
Το αναμένουμε !!!!!


Τρέμουν τις απακαλύψεις…!



Το βιβλίο που γράφει ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ.Γιώργος Πουλοκέφαλος όπως αποκαλύψαμε το πρωί αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας ο κ.Πουλοκέφαλος έχει και έγγραφα φωτιά που θα ανάψουν μεγάλες πυρκαγιές ιδιαίτερα στην αυλή της περιφέρειας.
Οι αποκαλύψεις του προέδρου και τα παρασκήνια θα συζητηθούν πολύ και παρά το αλληγορικό του περιεχομένου θα δημιουργήσουν θέματα.
Μαθαίνουμε ότι «κάποιοι» προσπαθούν να γλύψουν τον πρόεδρο να για να τους περάσει….ελαφρά απο τις σελίδες του βιβλίου…!
Εχουν λόγους να τρέμουν τις αποκαλύψεις…!
Αλλά ο Λάκωνας δεν κάνει πίσω…!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου