Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δεν εχουν το θεο τους !!!

Πωλητήρια στις κολώνες για την εκποίηση παραλιών σε Κορδία-Γιάλοβα!
           Δευτέρα, 28 Ιούλιος 2014       
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Όσοι κινείστε στο κέντρο της Καλαμάτας, ιδιαίτερα στην περιοχή των χώρων στάθμευσης του Νέδοντα, ίσως να έχετε δει τα πωλητήρια στις κολώνες. Γνωστοποιούν ότι πωλούνται παραλίες και για πληροφορίες παραπέμπουν στο ΤΑΙΠΕΔ και τον Αντώνη Σαμαρά…
Ένα πωλητήριο ενημερώνει ότι πωλείται παραλία 48 στρεμμάτων στις Γουλιμίδες-Κορδία, ένα άλλο μιλάει για την πώληση δύο παραλιών στη Γιάλοβα της Πύλου, 535 και 44 στρεμμάτων αντίστοιχα.
Προφανώς τα πωλητήρια δεν έχουν κολληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ. Είναι πολύ παραδοσιακός αυτός ο τρόπος αγγελίας για το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου..., το οποίο άλλωστε αναζητά ξένους επενδυτές κυρίως.
Τα πωλητήρια πιθανόν τα έχουν βάλει άνθρωποι που ζητούν η δημόσια περιουσία να μείνει δημόσια και να την απολαμβάνουν ελεύθερα η σημερινή και οι επόμενες γενιές και όχι μόνο οι λεφτάδες.
Το θέμα ωστόσο είναι ότι η μεγάλη μάζα της κοινωνίας εξακολουθεί να είναι αδιάφορη. Ενδεχομένως πιστεύει ότι πράγματι η γη, η παραλία, η θάλασσα είναι εμπόρευμα και ως τέτοιο δεν μπορούν να το χαίρονται όσοι δεν έχουν λεφτά να το πληρώσουν…
Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου