Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ενώ ακόμα ψάχνονται ....Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας εμμένει στην άποψη ότι ο δρόμος αυτός πρέπει να κατασκευασθεί ως κλειστός αυτοκινητόδρομος.


Τα τελικά σχέδια του δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου   

                            
Ετοιμάσθηκαν τα τελικά σχέδια του δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου. Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένονται εξελίξεις, σχετικά με την κατασκευή αυτού του σημαντικού για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας οδικού άξονα.
Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας εμμένει στην άποψη ότι ο δρόμος αυτός πρέπει να κατασκευασθεί ως κλειστός αυτοκινητόδρομος.
www.best-tv.gr


Κλειστός αυτοκινητόδρομος το Καλαμάτα-Ριζόμυλος επιμένει ο Π. Νίκας                       

Το σχέδιο διέλευσης του δρόμου Καλαμάτας-Ριζόμυλου από τη Μπούκα της Μεσσήνης

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
Τα σχέδια του καινούργιου δρόμου Καλαμάτας-Ριζόμυλου, τα χαρακτηριστικά του οποίου έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Δήμου Μεσσήνης αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίασε σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας…
Μετά από πολύχρονο «πάγωμα» της υπόθεσης, την οποία όμως «ξαναζέστανε» ο πρώην γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μανώλης Αγγελάκας, που κατάφερε να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, συμφωνήθηκε ο δρόμος να είναι ανοιχτός στα όρια της πόλης της Μεσσήνης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρόκειται για έναν υπεραστικό άξονα.
Και εκεί που το θέμα είχε καταλαγιάσει, επανήλθε σήμερα η δημοτική αρχή Καλαμάτας, που σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «εμμένει στην άποψη ότι ο δρόμος αυτός πρέπει να κατασκευασθεί ως κλειστός αυτοκινητόδρομος».
Ειδικότερα, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε τα εξής: «Ετοιμάσθηκαν τα τελικά σχέδια του δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου. Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένονται εξελίξεις, σχετικά με την κατασκευή αυτού του σημαντικού για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας οδικού άξονα.
Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας εμμένει στην άποψη ότι ο δρόμος αυτός πρέπει να κατασκευασθεί ως κλειστός αυτοκινητόδρομος».
http://www.kalamatajournal.gr/2014-05-07-07-53-21/2014-05-07-07-53-53/story/5605/kleistos-aftokinitodromos-to-kalamata-rizomylos-epimenei-o-p-nikas


                                    

  k-kalamata-rizomylos

 

a-kalamata-rizomylos.JPGb-kalamata-rizomylos.JPGc-kalamata-rizomylos.JPGd-kalamata-rizomylos.JPGe-kalamata-rizomylos.JPGf-kalamata-rizomylos.JPGg-kalamata-rizomylos.JPGh-kalamata-rizomylos.JPGi-kalamata-rizomylos.JPG
j-kalamata-rizomylos.JPG





g-kalamata-rizomylos.JPGh-kalamata-rizomylos.JPGi-kalamata-rizomylos.JPG
                                    

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου