Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ή μπαίνουμε στο Δ.Σ της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ή αποχωρούμε

Τελεσίγραφο Δημ. Μανιάτη στην Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ή μπαίνουμε στο Δ.Σ. ή αποχωρούμε από την εταιρία 29/07/2014
epimelitirioΕ­πι­στο­λή προς τον Πρό­ε­δρο της Α­να­πτυ­ξια­κής Μεσ­ση­νί­ας Α.Ε. κ. Ι­ω­άν­νη Αρ­γυ­ρά­κη έ­στει­λε ο πρό­ε­δρος του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου Μεσ­ση­νί­ας Δη­μή­τρης Μα­νιά­της για την μη εκ­προ­σώ­πη­ση του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου στο Δ.Σ. της ε­ται­ρί­ας με­τά την τε­λευ­ταί­α Γε­νι­κή Συ­νέ­λευ­ση των με­τό­χων που έ­γι­νε πρό­σφα­τα για την α­νά­δει­ξη νέ­ου Δ.Σ.
Συγ­κε­κρι­μέ­να, ο κ. Μα­νιά­της το­νί­ζει στην ε­πι­στο­λή του ό­τι πρέ­πει να ε­ξε­τα­στεί ά­με­σα η πρό­τα­ση του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου να γί­νει έ­κτα­κτη Γ.Σ. για αύ­ξη­ση των με­λών του Δι­οι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου α­πό 7 σε 9, προ­κει­μέ­νου να συμ­με­τέ­χει και το Ε­πι­με­λη­τή­ριο που εί­ναι φο­ρέ­ας εκ­προ­σώ­πη­σης των πα­ρα­γω­γι­κών τά­ξε­ων.
Σε δι­α­φο­ρε­τι­κή πε­ρί­πτω­ση που η α­πάν­τη­ση εί­ναι αρ­νη­τι­κή σκέ­φτον­ται α­κό­μα και την  α­πο­χώ­ρη­ση τους α­πό μέ­το­χοι της ΑΝ.ΜΕΣ.
Α­κο­λου­θεί η ε­πι­στο­λή του κ. Μα­νιά­τη:
Θέ­μα: «Εκ­προ­σώ­πη­ση με­τό­χων στο Δ.Σ. της ΑΝ.ΜΕΣ.»
Α­γα­πη­τέ κύ­ρι­ε Πρό­ε­δρε,
Σε συ­νέ­χεια της ε­πα­να­λη­πτι­κής Γε­νι­κής Συ­νέ­λευ­σης της ΑΝ.ΜΕΣ. Α.Ε, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στις 16 Ι­ου­λί­ου 2014 και της ψη­φο­φο­ρί­ας για την ε­κλο­γή νέ­ου Δι­οι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, έκ­πλη­ξη μας προ­κά­λε­σε το γε­γο­νός ό­τι το Ε­πι­με­λη­τή­ριο Μεσ­ση­νί­ας ως μέ­το­χος του 6,33% έ­μει­νε ε­κτός Δ.Σ.
Η Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου κα­τέ­χον­τας το με­γα­λύ­τε­ρο πο­σο­στό με­το­χών (64%) στην ΑΝ.ΜΕΣ. δι­εκ­δί­κη­σε και έ­λα­βε 5 θέ­σεις και η ΠΕΔ που κα­τέ­χει πο­σο­στό με­το­χών (27%) δι­εκ­δί­κη­σε και έ­λα­βε τις 2 ε­να­πο­μεί­ναν­τες θέ­σεις.
Πα­ρό­λο, που προ­τά­θη­κε α­πό άλ­λα μέ­λη της Συ­νέ­λευ­σης η υ­πα­να­χώ­ρη­ση κα­τά μί­α θέ­ση, εί­τε της Πε­ρι­φέ­ρειας, εί­τε της ΠΕΔ, για εκ­προ­σώ­πη­ση και του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου στο νέ­ο Δ.Σ., δυ­στυ­χώς δεν έ­γι­νε δε­κτή.
Μά­λι­στα η εκ­πρό­σω­πος της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου κα. Κων/να Νι­κο­λά­κου α­νέ­φε­ρε ό­τι και οι υ­πό­λοι­ποι μέ­το­χοι πρέ­πει να εκ­προ­σω­πη­θούν.
Α­γα­πη­τέ κύ­ρι­ε Πρό­ε­δρε,
Σας πα­ρα­κα­λού­με θερ­μά ό­πως ε­ξε­τά­σε­τε Α­ΜΕ­ΣΑ την πρό­τα­ση μας να γί­νει έ­κτα­κτη Γ.Σ. για αύ­ξη­ση των με­λών του Δι­οι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου α­πό 7 σε 9, προ­κει­μέ­νου να συμ­με­τέ­χει και το Ε­πι­με­λη­τή­ριο που εί­ναι φο­ρέ­ας εκ­προ­σώ­πη­σης των πα­ρα­γω­γι­κών τά­ξε­ων.
Σε πε­ρί­πτω­ση που η α­πάν­τη­ση σας εί­ναι αρ­νη­τι­κή θα πρέ­πει να σκε­φθού­με την α­πο­χώ­ρη­ση μας α­πό μέ­το­χοι της ΑΝ.ΜΕΣ.
Σας ευ­χα­ρι­στού­με και α­να­μέ­νου­με Α­ΜΕ­ΣΑ την α­πάν­τη­ση σας.
 Με εκτίμηση,
 Δημήτριος Μανιάτης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου