Τρίτη 30 Απριλίου 2013

του γνωστού Γερμανικού τραπεζικού ομίλου SPARKASSEN, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους και των επαφών που πραγματοποίησαν για τη διερεύνηση του ενδεχόμενου δημιουργίας τοπικής τράπεζας στην Καλαμάτα ??????????????????


Aντιπροσωπεία Γερμανών στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Aντιπροσωπεία Γερμανών στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας
Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτριο Μανιάτη επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία Γερμανών στελεχών, του γνωστού Γερμανικού τραπεζικού ομίλου SPARKASSEN, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους και των επαφών που πραγματοποίησαν για τη διερεύνηση του ενδεχόμενου δημιουργίας τοπικής τράπεζας στην Καλαμάτα.Οι κ.κ. Niclaus Bergmann και Jurgen Engel,
ανέλυσαν εκτενώς την εν λόγω πρωτοβουλία, τους στόχους και πως είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με τους τοπικούς φορείς. Ανέφεραν πως η τράπεζα θα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, με βασική επιδίωξη την ενίσχυση και την χρηματοδότηση πρωτοβουλιών και επενδυτικών σχεδίων.
Από την πλευρά του ο κ. Μανιάτης δήλωσε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική για την πόλη της Καλαμάτας, θα δώσει νέα ώθηση για μελλοντικές επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ενώ θα βοηθήσει την επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Θεωρούμε σημαντικό για τον επιχειρηματικό κλάδο τη δημιουργία μιας τοπικής τράπεζας, με ευρωπαϊκά κριτήρια, και προς αυτή την κατεύθυνση το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου