Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

2η Συνάντηση Εργασίας του Προγράμματος Living Streets

 


Νέα από το site της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ
 

2η Συνάντηση Εργασίας του Προγράμματος Living Streets

 
By SUSTAINABLE CITY on 29/03/2021
 

Picture
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας του Προγράμματος «Living Streets» με το Δήμο Κορινθίων και με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Στη συνάντηση με το Δήμο Κορινθίων, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021, συμμετείχαν σημαντικά στελέχη του Δήμου και της Βιώσιμης Πόλης. Παρόντες ήταν επίσης η Αν. Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δρ. Ειρήνη Κλαμπατσέα και ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Δρ. Ευάγγελος Γερασόπουλος μαζί με τον Δρ. Γεώργιο Γρίβα.


Picture
Στη συνάντηση με το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2021, συμμετείχαν, εκτός από την Ομάδα Έργου του Δήμου, σημαντικοί καλεσμένοι, χορηγοί και εμπειρογνώμονες προκειμένου να συμβάλουν με τις γνώσεις τους στην υλοποίηση του προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, παρόντες ήταν η Αν. Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δρ. Ειρήνη Κλαμπατσέα, ο Δρ. Γεώργιος Γρίβας ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καθώς και η σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Καλλιόπη Παπαδάκη.
Picture
Σκοπός της συνάντησης και με τους δύο Δήμους ήταν η παρουσίαση του σχεδιασμού υλοποίησης του έργου από την πλευρά της Ομάδας Έργου του εκάστοτε Δήμου, καθώς και η προετοιμασία των επόμενων βημάτων. Παρόλο που το έργο βρίσκεται ακόμα σε προπαρασκευαστικό στάδιο, οι Ομάδες Έργου κινούνται γρήγορα ώστε να γίνουν πραγματικότητα όλες οι πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που έχουν σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Picture

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου