Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Νέα Προγραμματική Σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Πέλλας και τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και Υποβολή Πρότασης Βελτίωσης Υποδομών Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Κάσου στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

 


Νέα από το site της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ
 

Νέα Προγραμματική Σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Πέλλας και τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ

 
09/04/2021
 

Picture
Μια νέα Προγραμματική Σύμβαση υπεγράφη την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021, ανάμεσα στη ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και το Δήμο Πέλλας, η οποία αφορά στην επικαιροποίηση των μελετών για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, βάσει της καινούριας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος του Δικτύουκ. Δημήτρης Καφαντάρης, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πέλλας και Αντιπρόεδρο του Δικτύουκ. Γρηγόριο Στάμκο, προκειμένου να επικυρώσουν τις λεπτομέρειες της Προγραμματικής Σύμβασης.


Το εν λόγω έργο αφορά στην επικαιροποίηση ενός συνόλου μελετών που σχετίζονται με τη αναβάθμιση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων, αλλά και με τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας αυτών και με την αύξηση της ενεργειακής τους αποδοτικότητας. Η σύμβαση έχει ως στόχο την άμεση δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου.

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, προκειμένου να ενισχύσει την υλική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν τέτοιες δομές εκπαίδευσης, στηρίζει ενεργά το μέλος της, Δήμο Πέλλας, και συνεισφέρει με την τεχνογνωσία, το προσωπικό και τους συνεργάτες της στην άρτια εκτέλεση της σύμβασης.




 

Υποβολή Πρότασης Βελτίωσης Υποδομών Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Κάσου στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

 
 09/04/2021
 

Picture
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μέσω της συνεργασίας της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ και του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου υποβλήθηκε η πρόταση με τίτλο «Βελτίωση υποδομών δικτύου ύδρευσης Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου» στην Πρόσκληση ΑΤ01 «Υποδομές Ύδρευσης» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Το προτεινόμενο έργο, προϋπολογισμού 1.500.000,00€, αποσκοπεί στη βελτίωση των υποδομών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου και αποτελείται από δύο υποέργα.

Το πρώτο υποέργο αφορά στην κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού σύνδεσης της νέας γεώτρησης που διανοίχτηκε στη θέση «Άγιος Μηνάς» με την Κεντρική Δεξαμενή Κάσου και στην εγκατάσταση  συστήματος αυτοματισμών σε επτά αντλιοστάσια. Το δεύτερο υποέργο αφορά στην προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης της ποιότητας του πόσιμου νερού και των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου με στόχο τη μείωσή τους.

Το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης, καθώς και στην καλύτερη διαχείριση των υδατικών πόρων της περιοχής. Η δημιουργία μιας τόσο σημαντικής υποδομής συνάδει απόλυτα με τους στρατηγικούς στόχους του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στέκεται πάντα αρωγός στα μέλη της και υποστηρίζει ενεργά προτάσεις βιώσιμης ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου