Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

2o Διαδικτυακό Σεμινάριο για το European City Facility

 

2o Διαδικτυακό Σεμινάριο για το
European City Facility

2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
Περίοδος Υποβολής:
29 Μαρτίου - 31 Μαϊου 2021
 
Μια εξαιρετική ευκαιρία να εξασφαλίσουν οικονομική στήριξη ύψους έως 60.000 € και τεχνική βοήθεια για την εκπόνηση μελετών και την ωρίμανση έργων, τα οποία θα διαμορφώσουν τις βιώσιμες πόλεις του μέλλοντος, έχουν οι Δήμοι υποβάλλοντας αίτημα χρηματοδότησης στην Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία European City Facility (EUCF) έως τις 31 Μαΐου 2021 (ώρα Ελλάδος 18:00).

Στόχος της πρωτοβουλίας EUCF είναι να βοηθήσει τους Δήμους να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή φιλόδοξων πλάνων στον τομέα της ενεργειακής μετάβασης και να στραφούν προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό θα χρηματοδοτηθούν προτάσεις οι οποίες θα σχετίζονται ενδεικτικά με την έξυπνη διαχείριση ενέργειας, τις ενεργειακές αναβαθμίσεις και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ ως Εθνικός Συντονιστής της πρωτοβουλίας EUCF στην Ελλάδα, θα προγματοποιήσει στις 5 Απριλίου 2021 το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους Δήμους για τους στόχους του EUCF και τη διαδικασία υποβολής του Αιτήματος  Χρηματοδότησης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Ελληνικά και θα εξηγεί αναλυτικά όλα τα βήματα της διαδικασίας υποβολής.

 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Λαμβάνετε το παρόν μήνυμα επειδή ακολουθείτε ή συμμετέχετε στο Δίκτυο Πόλεων "ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ"
Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου