Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Άρχισαν τα... εσωτερικά όργανα στο Δ.Σ. Καλαμάτας

Άρχισαν τα... εσωτερικά όργανα στο Δ.Σ. Καλαμάτας
Tα... όργανα άρχισαν στο Δ.Σ. Καλαμάτας με τον Παύλο Γκραίκη να σημειώνει χθες πως δεν αναγνωρίζει στον συνδυασμό του Θ. Μπρεδήμα συνάδελφο που συμμετείχε με άλλον συνδυασμό στις τελευταίες εκλογές. Απαντήσεις σε υψηλούς τόνους υπήρξαν από τον Κώστα Ανδρεάκο, ο οποίος σημείωσε πως την ίδια απόφαση θα έπαιρνε ξανά και πως δίνει το παρών ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Δεν δέχονται τον Ανδρεάκο στον συνδυασμό του Θ. Μπρεδήμα αφού συμμετείχε στον συνδυασμό του Νίκα δήλωσε στο Δ.Σ. ο Π. Γκραίκης… αμετανόητος έδειξε ο Ανδρεάκος λέγοντας πως την ίδια απόφαση θα έπαιρνε ξανά… και δήλωσε ανεξάρτητος… Αχ δήμαρχε τους έκανες άνω κάτω με την δήθεν διεύρυνση προς τα αριστερά, αλληθωρίζοντας όμως προς την άκρα δεξιά…!!! 20/06/2014
Δεν δέχονται τον Ανδρεάκο  στον συνδυασμό του Θ. Μπρεδήμα  αφού συμμετείχε στον συνδυασμό του Νίκα δήλωσε στο Δ.Σ. ο Π. Γκραίκης… αμετανόητος έδειξε ο Ανδρεάκος λέγοντας πως την ίδια απόφαση θα έπαιρνε ξανά… και δήλωσε ανεξάρτητος… Αχ δήμαρχε τους έκανες άνω κάτω με την δήθεν διεύρυνση προς τα αριστερά, αλληθωρίζοντας  όμως προς την άκρα δεξιά…!!!
http://www.farenews.gr/?p=49398

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου