Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

O Mεσσηνιάρχης και ο Νίκας!

O Mεσσηνιάρχης και ο Νίκας!



KAFANTARIS1

Καφαντάρης-Νίκας. Δυο τηλεοπτικές εμφανίσεις με “νόημα”.
Ο ένας …άνετος “Μεσσηνιάρχης” και ο άλλος “δέσμιος” των …παθών του, ως μανιάτα…μοιρολογίστρα. Η προεδρεία της ΠΕΔ Πελοποννήσου και οι σχέσεις με Τατούλη.
@. Πά­ει, θα.­..μας τον τρε­λά­νει τον Δή­μαρ­χο Κα­λα­μά­τας Π. Νί­κα, ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος Δ. Κα­φαν­τά­ρης.
@. “Βγή­κε” χθες στο ΒΕ­ST, την ί­δια ώ­ρα που εί­χε “βγει” στο ΜΕ­ΣΟ­ΓΕΙ­ΟΣ ο Νί­κας και α­νέ­λυ­ε τις.­..α­νη­συ­χί­ες του για την.­..κά­θο­δο του Φυ­σι­κού Α­ε­ρί­ου στη Μεσ­ση­νί­α!
@. Αν­τί­θε­τα ο Κα­φαν­τά­ρης εί­χε πά­ρει το ύ­φος του.­..Δη­μαρ­χο­μεσ­ση­νιά­ρχη και α­να­κοί­νω­νε την κα­τα­σκευ­ή ό­λων των.­..δρό­μων στη Μεσ­ση­νί­α!
@. Ο Νί­κας στο.­.. πα­ρά­πο­νο και στην.­.. α­γω­νί­α (ο ί­διος το λέ­ει.­.. α­γώ­να) και ο Κα­φαν­τά­ρης με ύ­φος “κυ­βερ­νη­τι­κού” πα­ρά­γον­τα έ­δω­σε τα.­.. α­πο­τε­λέ­σμα­τα των “ε­πα­φών” που εί­χε με την Κυ­βέρ­νη­ση για την πο­ρεί­α των έρ­γων σε.­.. ό­λη τη Μεσ­ση­νί­α!
@. Το “χει­ρό­τε­ρο” για τον Νί­κα, ή­ταν πως και πά­λι τον.­.. πρό­λα­βε ο Κα­φαν­τά­ρης και “έ­φτια­ξε” τον δρό­μο Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος!
@. Ο έ­νας με την.­.. μι­ζέ­ρια και το συ­νε­χές πα­ρά­πο­νο και ο άλ­λος με τον “α­έ­ρα” του “κυ­βερ­νη­τι­κού” συ­νο­μι­λη­τή που έ­χει τις.­.. λύ­σεις στο τσε­πά­κι!
@. Οι δυ­ο εμ­φα­νί­σεις των Δη­μάρ­χων έ­γι­ναν α­μέ­σως με­τά τις.­..νου­θε­σί­ες του Α­χιλ­λέ­α Κων­σταν­τα­κό­που­λου, πε­ρί Α­νά­πτυ­ξης του τό­που με “σπά­σι­μο” αυ­γών και ο­με­λέ­τας!
@. Μό­νο που ο Νί­κας το.­.. ερ­μή­νευ­σε πως πρέ­πει να αρ­χί­σει το.­.. μα­νι­ά­τι­κο μοι­ρο­λό­ι και ο Κα­φαν­τά­ρης πως “α­κού­ει” τους Ε­πεν­δυ­τές και έ­χει.­.. ή­δη τρέ­ξει για τον τό­πο!
@. Ό­μως να εί­ναι μό­νο αυ­τό;
@. Για­τί ο Κα­φαν­τά­ρης που θυ­μί­ζει πάν­τα, πως εί­ναι ο .­..πα­λαι­ό­τε­ρος Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κός της Πε­λο­πον­νή­σου, δεν εί­ναι.­.. τυ­χαί­ος!
@. Ε­δω “με­τέ­φε­ρε” εν μιά.­..νυ­κτί, το Δη­μαρ­χεί­ο στη βί­λα του Ρώ­σου Ο­λι­γάρ­χη για το γά­μο της κό­ρης του, θα α­φή­σει το.­.. άλ­λο, το.­.. με­γά­λο, στην τύ­χη του!
@. Άλ­λω­στε οι δι­α­φο­ρές του με τον Νί­κα εί­ναι.­..με­γά­λες!
@. Ο Κα­φαν­τά­ρης δη­μι­ουρ­γεί φι­λί­ες και μέ­σω αυ­τών α­να­δει­κνύ­ει θέ­μα­τα (και ί­σως λύ­νει προ­βλή­μα­τα), ε­νώ ο Νί­κας δη­μι­ουρ­γεί “ε­χθρούς” α­κό­μη και εν­τός της πα­ρά­τα­ξής του!
@. Ό­μως, ποι­ό εί­ναι το “με­γά­λο” το ο­ποί­ο δεν θα α­φή­σει στην τύ­χη του ο Κα­φαν­τά­ρης;
@. Ποι­ό εί­ναι αυ­τό;
@. Μα η.­..ΠΕΔ Πε­λο­πον­νή­σου!
@. Η Πε­ρι­φε­ρεια­κή Έ­νω­ση Δή­μων Πε­λο­πον­νή­σου!
@. Θέ­ση που κα­τέ­χει α­πό τις προ­η­γού­με­να ε­κλο­γές ο Νί­κας και θέ­λει να δι­α­τη­ρή­σει και για την ε­πό­με­νη πεν­τα­ε­τί­α!
@. Άλ­λω­στε μέ­σω της ΠΕΔ ο κ Νί­κας θέ­λει να βάλ­λει τις.­.. βά­σεις για Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης το μα­κρι­νό.­.. 2019!
@. Ό­μως ο Κα­φαν­τά­ρης έ­χει τις.­.. φι­λί­ες και το ε­πι­κοι­νω­νια­κό “χά­ρι­σμα” να εί­ναι πε­ρισ­σό­τε­ρο “κον­τά” για την προ­ε­δρεί­α της ΠΕΔ!
@. Εί­ναι και κά­τι α­κό­μη!
@. Έ­χει κα­λές σχέ­σεις με τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Π. Τα­τού­λη και μέ­σω αυ­τών (των σχέ­σε­ων) η ε­πί­τευ­ξη λύ­σε­ων σε προ­βλή­μα­τα εί­ναι πε­ρισ­σό­τε­ρο.­.. ε­φι­κτή!
@. Αν­τί­θε­τα οι “ο­ξυ­μέ­νες” σχέ­σεις του Νί­κα με τον Τα­τού­λη, τις ο­ποί­ες “φρον­τί­ζει” ο Δή­μαρ­χος να μη.­.. ξε­χνι­ούν­ται, έ­χουν προ­βλη­μα­τί­σει τους άλ­λους Δη­μάρ­χους της Πε­λο­πον­νή­σου.
@. Οι Δή­μαρ­χοι δεν συμ­φω­νούν με την .­..προ­σω­πι­κού εν­δι­α­φέ­ρον­τος “ε­πα­να­στα­τι­κό­τη­τα” του Νί­κα, α­πέ­ναν­τι στον Τα­τού­λη.
@. Δεν συμ­φω­νούν, α­κό­μη και ό­σοι δεν εί­ναι “φί­λοι” με τον Τα­τού­λη!
@. Για τον α­πλό λό­γο πως θέ­λουν την συ­νερ­γα­σί­α με την Πε­ρι­φέ­ρεια και ό­χι την “πο­λι­τι­κή” αλ­λα­γής του “Καλ­λι­κρά­τη”, η ο­ποί­α ση­μαί­νει.­.. ζή­σε Μά­η μου.­.­.­.!
@. Η Προ­ε­δρεί­α της ΠΕΔ, αυ­τή τη φο­ρά δεν έ­χει τα ε­πι­χει­ρή­μα­τα Νί­κα της προ­η­γού­με­νης!
@. Δη­λα­δή έ­χει “φύ­γει” το κομ­μα­τι­κό ε­πι­χεί­ρη­μα, α­φού η Ν.Δ. φέ­τος στή­ρι­ξε τον Τα­τού­λη!
@. Επίσης η Τρίπολη, άλλαξε …παραταξιακά Δήμαρχο!
@. Η κομματική…μοιρασιά πάει περίπατο!
@. Αφήστε και το…άλλο!
@. Πως ο Τατούλης θέλει την ΕΝΠΕ. Την Ένωση Περιφερειαρχών!
@. Τι σχέση όμως έχει αυτό με τον Καφαντάρη;
@. Ε! Επιτρέψτε μας να το πούμε σε άλλο…σημείωμά μας!
Astritis απο το farenews


Καλά δεν έχει κάποιον ο Καφαντάρης για τον συμβουλεύει για να μην εκτίθεται; μας είπε ότι εντός του καλοκαιριού θα δημοπρατηθεί το Καλαμάτα – Ριζόμυλος, όπως του είπε ο Σιμόπουλος… δηλαδή θα απαλλοτριωθούν όλες οι εκτάσεις με χρήματα του ελληνικού δημοσίου (που δεν υπάρχουν) εντός δυο μηνών όπου τον Αύγουστο δεν βλέπεις ψυχή στα υπουργία… Επίσης, ξέχασε να μας πει ο Καφαντάρης σε ποιο ΕΣΠΑ θα ενταχθεί το έργο… τι καθόμαστε και ακούμε θεέ μου…!!!
Ας κατασκευάσει η περιφέρεια την γέφυρα του Παμίσου, ένα ουσιαστικό έργο πήγε να κάνει και δεν την άφησαν για την ασφάλεια των πολιτών… γιατί αν περιμένουμε το Καλαμάτα – Ριζόμυλος χαιρετίσματα…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου